Bøger

USA 2: Hverdag

En af de mest spændende opgaver jeg har kastet mig over, var da min medforfatter Sven Skovmand, opfordrede mig til at skrive om hverdagslivet i Amerika.

Det kom der en bog ud af. Den beskæftiger sig med hvordan en stor gruppe amerikaneres udfordringer er, når de går i skole, gerne vil have privatliv, spiser, bor, får kørekort, skal læse videre, bliver fattige, syge, går i kirke og skal forholde sig til politik – for nu blot at nævne nogle af de emner, bogen kommer ind på.

“USA 2: Hverdag” henvender sig til elever i 8. – 9- og 10. klasse, men de kan læses af alle, der gerne vil have et indblik i, hvordan hverdagen kan forme sig i USA.

Bogen er den del af en serie på tre undervisningsbøger. De to øvrige to hedder “USA 1: Geografi” og “USA 3: Historie og Politik”. De er skrevet af Sven Skovmand. Bøgerne står på alle landets skolebiblioteker (på nær to kommuner) og anvendes hypppigt i undervisningen viser vores opgørelser fra bl.a. Copydan Tekst & Node.

Bøgerne koster 200 kroner stykket. For 1.750 kroner plus fragt kan man få et klassesæt à tre gange 30 bøger. For yderligere 500 kroner kan man desuden få pdf-filer af alle tre bøger. Bøgerne kan bestilles på Forlaget Hedeskov.

Bøgerne et udkommet som e-bøger og som lydbøger. Jeg er selv oplæser af de digitale versioner, som udgives af NOTA, Nationalbiblioteket for mennesker med læsevanskeligheder.

Læs Folkeskolens anmeldelse “Anbefales på det varmeste” af Bo Jensen, den 25.august 2012